Het Pau Kwartet

Toen ik het verslagje aan het schrijven was hoorde ik op de achtergrond Lou Reed met het prachtig lied Just a Perfect Day… in feite was dat een mooie samenvatting die menigeen mocht beleven op zondag 18 juni…

Op zondag 18 juni speelde het Pau Kwartet twee unieke concertjes in het historisch kader van de kruiskapel in Eksaarde.
Het Pau Kwartet bestaat uit vier jonge cellisten (Pieter-Jan De Smet, Helena Faes, Matijs Louwye en Ines Suàres) en ontstond aan het conservatorium van Antwerpen en Gent. De naam Pau refereert naar de grote Spaanse cellist Pau Casals. Pau is ook Catalaans voor ‘vrede’. Het repertoire dat ze brachten bestond zowel uit jazz, tango, pop en filmmuziek.
Wederom was het genieten en een dikke merci aan de organisatoren van ‘de vrienden van de Verre Kapel’…

En nu met foto’s,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *